منتدى منصور محمود منصور
أنت لم تقم بالتسجيل عليك التسجيل اولا


منتدى منصور محمود منصور

اهداء الى رجال الجابرية ورجال التجارة العظماء الذين حملوا راية التقدم والرقى
منتدى منصور محمود منصور
أنت لم تقم بالتسجيل عليك التسجيل اولا


منتدى منصور محمود منصور

اهداء الى رجال الجابرية ورجال التجارة العظماء الذين حملوا راية التقدم والرقى
منتدى منصور محمود منصور
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى منصور محمود منصور

اهداء الى رجال الجابرية العظماء الذين حملوا راية التقدم والرقى
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الزبادى بطريقتى الخاصة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة





تاريخ التسجيل : 31/12/1969

الزبادى بطريقتى الخاصة Empty
مُساهمةموضوع: الزبادى بطريقتى الخاصة   الزبادى بطريقتى الخاصة I_icon_minitimeالأحد نوفمبر 15, 2009 10:26 am

السلام عليكم ورحمة الله





السحور بيبقى اجمل مع الزبادى وخصوصا فى الجو الحار دة






كيلو لبن
علبة زبادى
ولعى الفرن واتركية يسخن






نقوم بغلى اللبن ثم نتركة لغاية ما يدفى خالص










نقوم بضرب علبةالزبادى جيدا بالملعقة ثم اضيفها للبن الدافىء مع التقليب










نصبة فى اكواب او اطباق مع وضع الاطباق داخل صينية













نطفىء الفرن ونضع الزبادى فى الفرن الساخن ونتركة حوالى 5 ساعات ولما يجمد ( يعني يبقي متماسك ) يوضع فى الثلاجة





ودى النتيجة شوفو متجمد ازاى و الله اجمل انظف والذ من الجاهز يلا جربوة وقولولى












ملحوظة انا احب اضافة ملعقة عسل نحل على الزبادى فى السحور بيعطى طاقة وممكن الواحد يكتفى بيها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الزبادى بطريقتى الخاصة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى منصور محمود منصور :: أشهى المأكولات :: الكيك-
انتقل الى: